contact: gotanasronull@nullgmail.com

Különböző méretű platform tároló ágykeretek

Különböző méretű platform tároló ágykeretek A platform tároló ágy néha lehet utalni, mint a pár vagy a kapitány ágy. Ennek a terminológiának a lényege, hogy a legtöbb hajónak vagy hajónak nincs sok helye egy ágyhoz és egy külön tárolóhelyhez. Az ágy és a tároló kombinációja megkönnyíti az alvóhelyet vagy a közelben tartózkodást. A kollégiumi szobák, stúdióapartmanok és közös hálószobák modern kialakításában nagyon fontos elem a tárolókapacitással ellátott ágyak kettős funkciója. A tároló ágykeretek alapágyrácsméretekben készülnek, beleértve az egyszemélyes vagy kétágyas, kettős vagy teljes, a királynő és a király. A rendelkezésre álló tárolási mennyiséget leginkább a keret mérete határozza meg. Például egy egyszemélyes ágy általában 2-3 tároló fiókkal rendelkezik. A king méretű ágy könnyen elhelyezhet három fiókot mindkét oldalán vagy még több helyen. Fotó: Midwest Mainer @ Egyszemélyes vagy kétszemélyes tárolóhely Az ágy vagy a kétágyas tároló ágyak egy nagyszerű megoldás a kollégiumi, gyermek- vagy egyszemélyes szobának. Az ágyak sokféle stílusban érkeznek, beleértve az alatta lévő fiókok mennyiségét és a polcok mennyiségét. A platformágy színének és felületének változása a használt fajtípustól és a kiválasztott folttól is függhet. A fehér alaplemez tárolóval tökéletes választás a gyerek hálószobájához, mivel a szín könnyen illeszthető más alkotórészekhez vagy különleges témához. Egyetlen tár...

Continue Reading

15 Húsvéti mesterségek az óvodások számára

15 Húsvéti mesterségek az óvodások számára 15 Húsvéti mesterségek óvodásoknak15 Húsvéti mesterségek az óvóknak Craft Ideas for Kids Amikor a nagy ünnepekről van szó, mindig jó ötlet, hogy fiatalokat vegyenek fel Gyermekek a kézműves projektek, hogy segítsen nekik ünnepelni az alkalmat. A gyerekek nem csak szeretik a nyaralás témájú projektjeit, hanem segítenek abban, hogy bővüljenek Kreatív oldalukon. A legjobb, ha a gyerekeket kicsiknek tervezik. Mikor vannak Az óvodás kor körül, ez a tökéletes idő kezdeni. Mert a Húsvét Jön, ez a tökéletes idő, hogy felfedezzék ötleteit a húsvéti mesterségek számára óvodás. Ezek a kézművesek könnyűek és szórakoztatóak, és nem sokáig tartanak; Vagyis ha nem Mindent meg akar tenni! Összevetettük ezt a listát a 15 szórakoztató húsvéti mesterségnek az óvodások számára: 15 Easy Húsvéti Mesterségek gyerekeknek 1) Kézírás juh 2) Ujj festék húsvéti tojás 3) Kézi nyuszi 4) Sárgarépa lábnyom 5) Papír nyuszi fülek 6) Festék Chip Egg Garland 7) 3D-s papír tojás 8) Húsvéti nyuszi tekercs 9) Tojásgomb Art 10) Bunny Cups 11) Decorate-a-Bunny 12) Fancy Feathered Friends 13) Húsvéti tojás kiszerelésű csirke 14) Eggimals 15) Jó, régimódi tojás halva Handprint Crafts 1) Kézírás juh Handprint Sheep utasítások Amire szükséged van: Megközelítés:

  1. Fekete papírt nyomtasson. Ragassza fel a pamut golyókat a kézfej tenyerére, ha száraz, csak enyhén Átfedve az ujjakat.
  2. Fordítsa fejjel lefelé a lapot, hogy az ujjak lefelé mutassanak, és gyapjas juhok vannak Várják, hogy díszítsék! 2) Ujjlenyomat Húsvéti tojás utasítások Amire szüksége lesz: Megközelítés:
  3. Mond...

Continue Reading

Tárolási megoldás téli kabátok számára

Tárolási megoldás téli kabátok számára A terepi tárolás helyének megtalálása egy olyan tervvel, amely bizonyos dolgokat szervez otthonában nem mindig feltétlenül könnyű. Sokan találják magukat végtelen rendetlenségben, és nem tudják, hogyan kell mindent elvenni. Télikabátok jönnek ki a szekrényből nagyon kevés alkalommal az év néhány, de találni egy helyet, hogy ragaszkodni, és elfelejti, hogy nem mindig könnyen elérhető. Arra a kérdésre, hogy a gyermekeik, a kesztyűk, a sálak és az iskolai zacskók egy óriási emelethéjban elrendezett, finom hangszerelésű módszereit elhagyó gyerekek megkérdőjelezték ezt az otthoni formatervezési megoldást, hogy megkóstolhassák a legmagasabb három láb magas rendezőit. Az első lépés, hogy véget érjen a zsákutcázás folyamata, helyet talál a tárolószekrény számára. A legalkalmasabb a bejáratnál, a sárban, a folyosón vagy az oldalsó helyiségben, mint például a kamrában? Valóban nem számít, amíg az látható, közvetlenül a bejárati ajtóból, ahol az emberek bejönnek. Így látják, és emlékeznek arra, hogy a kabátját vagy a kalapját megfelelően felakasztják. A mottóm minden hely és minden hely számára. Könnyebb kikapcsolódni, ha minden a szeme elől, és minimális szemfájás rendetlenséget okoz. Semmi sem rosszabb, mint a csúnya rendetlenség, miután olyan keményen dolgozik, hogy tiszta legyen otthon. A téli tároló kamra, amelyet az ajtó mutatja be. Ez egy kamra szekrény, amelyet a Target-en vásároltam újra célba vétel cél...

Continue Reading

Modern Rainbow Safari első születésnapja

ideiglenes színes, aranyos állatok, édességeket és házi ... nem baj, hogy kombó?! ;) A kedvenc része valójában a háttérképet, azonban, és meg fogja találni a teljes bemutató a szivárvány Safari fa fal weboldalakon Fisher-Price. De mielőtt elmész, megy egy csomó színes ihletet a saját édességek safari oldal + Free Printables! konfetti

PARTY KEY figyelni:

  • Zebra Flower Cake Pops szalma íj nagy papírlapot
  • Hippo Lagoon Perfect: aranyos víziló süti boltban vásárolt "pool" kék színű puding!
  • Nyomtatás Rainbow Safari Hurá banner (letöltés itt).
  • A tökéletes kiegészítője papír pompom
  • Színes Animal Cracker Cupcakes + Rainbow Trail Mix szolgált pöttyös csésze
  • Fisher-Price játékok Rock-a-Stack és kannák helyettesítésére használják a "kelők"

Ez a gyerek-barát "Rainbow Trail Mix" egyszerűen gyümölcs gabonafélék Kix gabona gyűrű, kis állatokat és joghurt chips édességek. Tálaljuk kis csésze cukor, könnyű kis kezét. Én hozzá zöld ételfesték a zöld pisztácia puding a "Perfect Palm-stachio" egy kicsit dinamikusabb és jungle-y. Esetleg ezek is fontolóra csomó papírt.

házi keksz színű állat kekszet. (Is használják Wilton Color Mist Spray a foltot.) A kis részletekben állati hangok, mint egy idióta Logikai játékok használták dekoratív díszítéssel egész táblázatot. Imádom, hogy úgy néz ki, mint egy oroszlán felügyeli kosarak ... A könnyű törni házi süteményeket, nagyvonalúan gél "6 torta vajjal és kenlapát formában kis csúcsok cseresznye a tetején. Tetejét egy darab a játék zsiráf + Palm Smash tortát fedő!

Photo and credit to: HWTM, LLC / Hostess with the Mostess©

méter/a>...

Continue Reading

10 templom esküvői dekoráció és ötlet

10 templom esküvői dekoráció és ötlet Valóban nincs jobb hely, hogy esküvő legyen Isten alatt, mint egy hely Maga a Szentlélek. Az egyházak már gyönyörűek a székesegyházi mennyezettel, ólomüveggel Ablakok és magas tornyok, nem is beszélve arról, hogy sokan már tudják, hol van ez A helyszín olyan, mint egy hétköznapi összejövetelen. Lehet, hogy megkérdeznéd magadtól, hogyan lehetne még jobb esküvői megjelenést tenni. Ebben az útmutatóban templomi esküvői díszek, plébánosok, szószék, Asztalok és a szabadban. A weboldalakat, például a Pinterestet is ellenőrizheti további ötletekkel kapcsolatban Készítse el a következő egyházi esküvői díszleteket. Virágos esküvői koszorúk.Férfi esküvői koszorúk. Szabadtéri templomdíszek A templom külseje lesz az első pillantás, hogy a vendégeid a tiéd Esküvői téma. Szerencsére nem sok dekorációra van szüksége, mint a legtöbb A hangsúlyt bent kell lennie. Van néhány nagyon szükséges dolog, amire szüksége van, amikor a templomról van szó Esküvői díszek: Hogy elegáns megjelenést biztosítson kívülről a bank megtörése nélkül. Ezeket kézzel lehet sokféle módon elkészíteni. A virágoktól a tollig, Meg tudod illeszteni a témádat. A Pinterestnek számos ötlete van koszorúk! null Elhelyezni, ezek közül néhánynak szüksége lesz útmutatásként a templomba A főutakról. Használjon léggömböket, hogy szemet gyönyörködjenek, és győződjön meg róla Az írás a táblákon elég bátor és elég sötét ahhoz, hogy elolvashass..

Continue Reading