contact: gotanasronull@nullgmail.com

Belsejének tisztítása autója

Ez nem mindig szórakoztató, de minden alkalommal az autó valóban szüksége van egy jó tiszta belső! Ezt meg lehet tenni, mielőtt vagy mosás után a külső az autó szerint ehow.com. Először is meg kell venni zsák szemetet és ürítse ki a szemetet, amit rakott ki a kocsiból. Ez magában foglalja a papír, üres üvegek és bármi más, ami nem tartozik.

A második lépés az, hogy távolítsa el az összes elem, hogy nem tartoznak az autó. (Ha valamit, mint én…

Continue Reading

Modern Rainbow Safari első születésnapja

ideiglenes színes, aranyos állatok, édességeket és házi ... nem baj, hogy kombó?! ;) A kedvenc része valójában a háttérképet, azonban, és meg fogja találni a teljes bemutató a szivárvány Safari fa fal weboldalakon Fisher-Price. De mielőtt elmész, megy egy csomó színes ihletet a saját édességek safari oldal + Free Printables! konfetti

PARTY KEY figyelni:

  • Zebra Flower Cake Pops szalma íj nagy papírlapot
  • Hippo Lagoon Perfect: aranyos víziló süti boltban vásárolt "pool" kék színű puding!
  • Nyomtatás Rainbow Safari Hurá banner (letöltés itt).
  • A tökéletes kiegészítője papír pompom
  • Színes Animal Cracker Cupcakes + Rainbow Trail Mix szolgált pöttyös csésze
  • Fisher-Price játékok Rock-a-Stack és kannák helyettesítésére használják a "kelők"

Ez a gyerek-barát "Rainbow Trail Mix" egyszerűen gyümölcs gabonafélék Kix gabona gyűrű, kis állatokat és joghurt chips édességek. Tálaljuk kis csésze cukor, könnyű kis kezét. Én hozzá zöld ételfesték a zöld pisztácia puding a "Perfect Palm-stachio" egy kicsit dinamikusabb és jungle-y. Esetleg ezek is fontolóra csomó papírt.

házi keksz színű állat kekszet. (Is használják Wilton Color Mist Spray a foltot.) A kis részletekben állati hangok, mint egy idióta Logikai játékok használták dekoratív díszítéssel egész táblázatot. Imádom, hogy úgy néz ki, mint egy oroszlán felügyeli kosarak ... A könnyű törni házi süteményeket, nagyvonalúan gél "6 torta vajjal és kenlapát formában kis csúcsok cseresznye a tetején. Tetejét egy darab a játék zsiráf + Palm Smash tortát fedő!

Photo and credit to: HWTM, LLC / Hostess with the Mostess©

Continue Reading