contact: gotanasronull@nullgmail.com

Nástěnní interaktivní tabule pro vaši třídu

Horní Učitel sdílí její nadšení pro - a tipy o použití - interaktivní tabule.

Učitel Sue Holland a její milovaný interaktivní tabule.

Není pochyb o tom někteří zkroucené duše bude chybět příležitostný nervy třepení výkřik křídou na tabuli. Pro nás ostatní, rostoucí popularita interaktivních tabulí - často mylně spojováni pod značkou "SMART Board," ačkoli Smart je specifický název značky - jsou jedním z nejlepších věcí, které se stalo třídě technologie v posledních dvaceti letech ,

Interaktivní tabule je v podstatě jen velký, dotykový displej. Deska je připojen přes standardní USB konektorem, do počítače a digitálním projektorem, který zobrazuje obrázek obrazovky počítače na tabuli. Software umožňuje, aby počítač ovládat z tabule pomocí ručně nebo pomocí speciální pera. Práce provádí na desce lze uložit do počítače a e-mailem, který v průběhu školního roku, může znamenat výrazné snížení papírových letáků.

Není divu, že obchodní svět rychle vzal lesk interaktivními tabulemi, kdy byly zavedeny v roce 1991. Now, pedagogové se začínají objevovat to, co obchodní komunita je nepříčetný o.

Ve vysílání července na Edutopia.org, učitelka na základní škole Susan Parker napsala, že interaktivní tabule své třídě je "přináší informace živý" studentům. Poznamenala, že "každá lekce stává interaktivním jeden, a studenti jsou velmi motivováni se učit."

"Deska je velmi užitečné ukázat a naučit editaci a přepisování," říká Parker, který pracuje ve vnitřní městské školy s mnoha dvojjazyčných žáků. "Tam jsou pera v různých barvách, které vám umožní ps...

Continue Reading

Modern Rainbow Safari első születésnapja

ideiglenes színes, aranyos állatok, édességeket és házi ... nem baj, hogy kombó?! ;) A kedvenc része valójában a háttérképet, azonban, és meg fogja találni a teljes bemutató a szivárvány Safari fa fal weboldalakon Fisher-Price. De mielőtt elmész, megy egy csomó színes ihletet a saját édességek safari oldal + Free Printables! konfetti

PARTY KEY figyelni:

  • Zebra Flower Cake Pops szalma íj nagy papírlapot
  • Hippo Lagoon Perfect: aranyos víziló süti boltban vásárolt "pool" kék színű puding!
  • Nyomtatás Rainbow Safari Hurá banner (letöltés itt).
  • A tökéletes kiegészítője papír pompom
  • Színes Animal Cracker Cupcakes + Rainbow Trail Mix szolgált pöttyös csésze
  • Fisher-Price játékok Rock-a-Stack és kannák helyettesítésére használják a "kelők"

Ez a gyerek-barát "Rainbow Trail Mix" egyszerűen gyümölcs gabonafélék Kix gabona gyűrű, kis állatokat és joghurt chips édességek. Tálaljuk kis csésze cukor, könnyű kis kezét. Én hozzá zöld ételfesték a zöld pisztácia puding a "Perfect Palm-stachio" egy kicsit dinamikusabb és jungle-y. Esetleg ezek is fontolóra csomó papírt.

házi keksz színű állat kekszet. (Is használják Wilton Color Mist Spray a foltot.) A kis részletekben állati hangok, mint egy idióta Logikai játékok használták dekoratív díszítéssel egész táblázatot. Imádom, hogy úgy néz ki, mint egy oroszlán felügyeli kosarak ... A könnyű törni házi süteményeket, nagyvonalúan gél "6 torta vajjal és kenlapát formában kis csúcsok cseresznye a tetején. Tetejét egy darab a játék zsiráf + Palm Smash tortát fedő!

Photo and credit to: HWTM, LLC / Hostess with the Mostess©

Continue Reading

Kovácsoltvas bútorok minden évszakban

Kovácsoltvas bútorok minden évszakban Ideális esetben a bútorok igényeinek hosszú távra van szüksége, vagyis azt mondják, hogy a lakberendezéshez beszerzett bútoroknak elég tartósnak kell lenniük ahhoz, hogy maximális értéket kapjanak minden pénzért, amelyet a nehezen megkeresett pénzből költenek. Ez azért van így, mert az egzotikus bútorok áron vannak, és nem akarsz évek alatt annyi pénzt költeni. Ez az, ahol az intelligens bútorok vásárlása hasznos. Az otthoni helyek különböző helyiségeinek bonyolult választéka a bútorok sokszínűségét és élettartamát kölcsönözné. A kovácsoltvas bútorok rendkívül hasznos eszköz lehetnek e célok eléréséhez. Kezdetben a kovácsoltvas bútorok rendkívül tartósak a fémtartalom miatt. Az exkluzív kovácsoltvas bútorokat vasalat csavarták és hajlították be olyan tárgyakba, mint az ágyak, asztalok, székek, kanapé készletek, telefonos állványok, szekrények és szinte mindenféle bútorok otthonában. Az ebédlő, a társalgó, a nappali, a hálószoba, a konyha, a terasz, a szabadban, mindegyikben igény van a bútorokra, és a kovácsoltvas bútorok olyan fajtaak, hogy minden rendelkezésre álló helyet egy kellemes látványba fordítanak. Add hozzá ehhez a rusztikus varázst, amelyet a kovácsoltvas bútorok kölcsönadnak, és van egy otthona, amely purista öröme.

Amish bútorokkal kombinálva a kovácsoltvas bútorok csillognak az extra csillogással. Az Amish bútorok a nosztalgikus értékkel azonosak a kovácsoltvas bútorokkal. Minden elem hozzáadja a szépséget, és a királyi kilátások érzetét kölcsönöz az otthoni életnek. Ha a kovácsoltvas b...

Continue Reading

Belsejének tisztítása autója

Ez nem mindig szórakoztató, de minden alkalommal az autó valóban szüksége van egy jó tiszta belső! Ezt meg lehet tenni, mielőtt vagy mosás után a külső az autó szerint ehow.com. Először is meg kell venni zsák szemetet és ürítse ki a szemetet, amit rakott ki a kocsiból. Ez magában foglalja a papír, üres üvegek és bármi más, ami nem tartozik.

A második lépés az, hogy távolítsa el az összes elem, hogy nem tartoznak az autó. (Ha valamit, mint én…

Continue Reading